eur:
389.68
usd:
361.89
bux:
68428.13
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Botrány a Barcelona meccse után: a stadionba zárták a dühös szurkolókat - videók

Botrány a Barcelona meccse után: a stadionba zárták a dühös szurkolókat - videók

A brazil rendőrök húsz percre a stadionba zárták a feldühödött Santos-szurkolók egy részét, miután a csapat meglepetésre kiesett a labdarúgó Libertadores Kupa negyeddöntőjében.

A Santost az ecuadori Barcelona Guayaquil búcsúztatta, amely a hazai 1-1-es döntetlent követően a Sao Pauló-i visszavágón 1-0-ra legyőzte ellenfelét.

A mérkőzést követően a dühös brazil szurkolók megpróbáltak bejutni a Santos öltözőjébe, míg a stadiont már elhagyó drukkerek összecsaptak a rendőrökkel, akik a tömegoszlatás során villanógránátokat is bevetettek. A rendfenntartók azért zárták le ideiglenesen a létesítmény kapuit, hogy hirtelen ne legyen még nagyobb tömeg a stadion környezetében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Csúnya bukó lehet a vége, ha erre nem figyelsz az adóbevallásnál

Csúnya bukó lehet a vége, ha erre nem figyelsz az adóbevallásnál

Bár az szja-bevalláshoz tartozó nyilatkozat kevesebb mint egy perc alatt kitölthető, ezt elmulasztva mégis évente több milliárd forint adóvisszatérítésről mondanak le a nyugdíj-, illetve egészségpénztári tagsággal rendelkező magánszemélyek. A jó hír az, hogy egyre többen figyelnek oda és egyre kevesebb pénzt hagynak így veszendőbe menni, viszont az átlagos pénztártag továbbra is nagyon messze van attól, hogy teljes egészében ki tudja használni az szja-visszatérítési plafont - közölte az ÖPOSZ.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×