eur:
393.76
usd:
365.45
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Zidane marad

Még a spanyol Szuperkupa előtt meghosszabbították Zinedine Zidane-nak, a spanyol futballbajnokságban és a Bajnokok Ligájában címvédő, friss európai Szuperkupa-győztes Real Madrid vezetőedzőjének szerződését.

Hivatalos bejelentés még nincs ugyan, a kiváló játékosból lett sikertréner azonban a sajtónak megerősítette, hogy megújították szerződését a királyi klubnál.

"Nagy elégedettséggel tölt el ez a bizalom" - jelentette ki a francia szakember, hozzátéve: annak azonban szerinte nincs különösebb jelentősége, hogy három vagy több évre szerződik valaki a Realhoz.

"Aláírhatsz tíz vagy húsz esztendőt is akár, előfordulhat, hogy kevesebb, mint egy év múlva már nem vagy itt" - utalt arra, hogy az edzőt a Real Madridnál különösképpen csak a tartósan jó eredmények tarthatják meg posztján.

"Amíg itt vagy, a célok mindig ugyanazok: győzni minden meccsen és megszerezni az összes lehetséges címet" - fogalmazott Zidane, akinek csapata még a bajnoki rajt előtt összecsap az örök riválissal, az FC Barcelonával a spanyol Szuperkupáért.

Az első mérkőzést magyar idő szerint vasárnap 22.00 órától rendezik a katalánoknál, a madridi visszavágót pedig szerdán, 23.00 órától vívják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×