eur:
394.44
usd:
370.15
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Kásás Tamás nyafog, de gyönyörű gólokat lő: így edz a Millenium válogatott

Kásás Tamás nyafog, de gyönyörű gólokat lő: így edz a Millenium válogatott

A háromszoros olimpiai bajnok pólósókból is álló Milleniumi válogatott a masters vízilabda világbajnokságon is a végső győzelemre tör - hangsúlyozta Szécsi Zoltán az InfoRádióban.

A háromszoros olimpiai aranyérmes kapus elmondta: kicsit "buli-jellegű" edzéseken, a korábbi strandvízilabdás részvételéhez hasonló hangulatban készülnek, csak ezzel a csapattal sokkal több a múlt, ami összeköti őket. Nem is az olimpiai aranyak jelentik a kapcsolatot, hanem az a 10-15 együtt ledolgozott év, ami egy normál munkahelyen is sok.

Kásás Tamás nyafog, de gyönyörű gólokat lő: így edz a Millenium válogatott

Elégedettek csak a győzelemmel lennének. Szécsi Zoltán úgy gondolja, az egész versenynek gála-hangulata lesz, de persze ahhoz, hogy valaki jól érezze magát és szép megoldásokat tudjon nyújtani, rengeteget kell edzeni. "Az amatőrökhöz képest mi is rengeteget edzettünk, bízom benne, hogy a régi csillogásból valamit tudunk mutatni" - mondta a kapus.

Szécsi Zoltán szerint a csapatból mindenki nagyon jó formában van. "Nyilván a Kása is nyafog két kapufás pipa között, hogy így fáj meg úgy fáj, de az a két dobás viszont gyönyörű. Nem aggódom miattuk".

Kemény Dénes, aki szövetségi kapitányként irányította ezt a csapatot, és Kósz Zoltánnal együtt most is ott lesz a kispadon, azt mondta az InfoRádióban, hogy a régi automatizmusok, figurák előjöhetnek most is. Szécsi Zoltán is így gondolja: "Ez abszolút így van. Azon gondolkodtam, hogy videózni kellene az edzéseinket és a kétkapukat, és mutogatni a mai csapatainknak: "igen, gyerekek, ennek valahogy így kellene működnie".

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×