eur:
394.29
usd:
370.2
bux:
0
2024. április 23. kedd Béla

Fontos hír a magyar F1-es futamról

A Nemzetközi Autósport Szövetség (FIA) nyilvánosságra hozta a Forma-1-es világbajnoki sorozat 2018-ra tervezett versenynaptárát, amely szerint július végén lesz a Magyar Nagydíj.

A szervezet honlapjának információja alapján a következő, 21 futamos idény március 25-én Ausztráliában kezdődik, és az FIA motorsport világtanácsának terve szerint november 25-én Abu-Dzabiban zárul.

Az idei naptárhoz képest változás, hogy nem rendeznek nagydíjat Malajziában, lesz viszont futam Németországban és - 2008 után ismét - Franciaországban is.

A mogyoródi Magyar Nagydíjra a világbajnokság 12. versenyeként július 29-én kerül sor.

A 21 futamból a sanghaji Kínai Nagydíj és a Szingapúri Nagydíj sorsa még nem biztos, ezek a helyszínek a kereskedelmi jogok tulajdonosának jóváhagyására várnak.

25 MarchMelbourneAustralia
8 AprilShanghai*China
15 AprilSakhirBahrain
29 AprilBakuAzerbaijan
13 MayBarcelonaSpain
27 MayMonacoMonaco
10 JuneMontrealCanada
24 JuneLe CastelletFrance
1 JulySpielbergAustria
8 JulySilverstoneGreat Britain
22 JulyHockenheimGermany
29 JulyBudapestHungary
26 AugustSpa-FrancorchampsBelgium
2 SeptemberMonzaItaly
16 SeptemberSingapore*Singapore
30 SeptemberSochiRussia
7 OctoberSuzukaJapan
21 OctoberAustinUSA
28 OctoberMexico CityMexico
11 NovemberSao PauloBrazil
25 NovemberYas MarinaAbu Dhabi
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×