eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Így látja Dárdai Andorra után

A Herthával maximálisan elégedett és ezekben a hetekben ugyanolyan jól érzi magát a Balatonon, mint az év többi részében Berlinben, egyedül a magyar válogatott teljesítménye okozott számára csalódást – mondta a Nemzeti Sportnak adott interjúban Dárdai Pál, a labdarúgó válogatott korábbi kapitánya.

Dárdai Pál  azt mondta a Nemzeti Sportnak, hogy most nyaral, nem foglalkozik a futballal, a válogatott andorrai meccsét sem szakszemmel, csak szurkolóként nézte, és rádöbbent, hogy nem ismeri az összes játékost. Egy ideig azt figyelte, hogy ki az, aki megüti a nemzetközi szintet, a végéhez közeledve viszont már csak fél szemmel követte az eseményeket...

"Csalódott voltam, hogy kikaptunk. Akárhogy is nézzük, Andorrából el kellett volna hozni a három pontot" - mondta a Hertha vezetőedzője. A felvetésre, hogy az MLSZ elnöke, Csányi Sándor felhívná, és kikérné a véleményét, mit mondana, azt felelte, a drukker beszélne belőle. Dárdai szerint a sorozat végén érdemes levonni a következtetést, meg kell nézni, mi valósult meg a tervekből, mi nem.

"Ha minden megvalósult, rendben vagyunk, ha nem, felvetődik a kérdés: milyen irányban kell tovább haladni, és ki az, aki ezért vállalja a felelősséget? Ennél többet azonban nem szeretnék mondani, nem lenne tisztességes a részemről. A válogatottat már elengedtem, a Hertha edzője vagyok" - mondta az exkapitány.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×