eur:
394.82
usd:
371.32
bux:
65706
2024. április 16. kedd Csongor

Böde marad

Böde Dániel a Ferencváros labdarúgója marad, Hajnal Tamással pedig hosszabbítana a klub - mondta Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója.

Bőle Lukács, Priskin Tamás, valamint az uruguayi Fernando Gorriarán érkezését már bejelentette a Ferencváros, Orosz Pál az M4 Sport szerdai Sportreggeli műsorában ezt azzal egészítette ki, hogy soroksári kölcsönjátékot követően már az NB II-ben 23 találattal gólkirály Lovrencsics Balázs is tagja az első keretnek, míg Hajnal Tamás szerződéshosszabbításáról most ülnek le tárgyalni.

"Böde Dániel biztosan marad az Üllői úton"

- kommentálta, egyben "kacsának" minősítette a válogatott támadó esetleges távozásáról szóló híreket.

A klubvezető a játékoskerettel kapcsolatban elmondta, hogy az "még messze nincs készen", a szakmai stábbal egyezetve jelenleg is több posztra keresnek labdarúgókat.

"Elöl elég erősek leszünk, azonban a középpályát és a védelmet picit még meg kell erősítenünk" - nyilatkozta Orosz Pál, majd hozzátette: számukra most az a legfontosabb, hogy olyan ütőképes csapatot tudjanak összeállítani az Európa Ligára, amely nem "szenved olyan szégyent, mint tavaly".

Az előző Bajnokok Ligája idényben a Ferencvárost a selejtező második körében búcsúztatta az albán Partizani Tirana.

"Kaphatunk kedvező ellenfelet az Európa Liga-selejtező első párharcára, de az elmúlt időszak tapasztalataiból kiindulva azt mondom, hogy nekünk minden riválist nagyon komolyan kell vennünk" - utalt a Ferencváros számára június 29-én kezdődő nemzetközi kupaidényre a vezérigazgató.

Azt is elárulta, hogy a Ferencvárosnál "nagyjából tízmillió eurós" (3,06 milliárd forint) költségvetésből gazdálkodhatnak. "Ha a nemzetközi szintet nézzük, akkor ez egy vicces pénz" - mondta Orosz Pál, majd példaként az osztrák Rapid Wient említette, amely az övéknél 2,5-szer nagyobb költségvetéssel rendelkezik.

Címlapról ajánljuk

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×