eur:
395.3
usd:
366.56
bux:
65159.47
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Sűrű szezonkezdet elé néz Vincze Balázs legénysége

Vincze Balázs vezetőedző az InfoRádiónak elmondta: a felkészülés elején a szokásos fizikai munka volt jellemző, ezekben a napokban aztán a labdás edzések is előtérbe kerültek a taktikai elemek begyakorlására mellett.

Öt hete kezdte meg felkészülését az OSC férfi vízilabdacsapata az új szezonra. Az együttes a tavalyi ezüst- és az idei bronzérem után a végső győzelemre tör a bajnokságban ebben az idényben is.

Vincze Balázs vezetőedző az InfoRádiónak elmondta: a felkészülés elején a szokásos fizikai munka volt terítéken, ezekben a napokban viszont a labdás edzések is előtérbe kerültek a taktikai elemek begyakorlására mellett.

„A hétvégén Miskolcon veszünk részt egy tornán. Tíz nap van a szezon kezdetéig, ezúttal is elsőként kell csúcsformába kerülnünk, mert Bajnokok Ligája-selejtezőt játszunk, aztán a Szolnok lesz az ellenfél. Nagyon sűrű lesz az idénykezdet, de ennek megfelelően állítottam össze a programot” – fogalmazott a vezetőedző.

Az újbudai együttes szerdán a Bikás parkban edzett. A csapat láthatóan élvezte a szabadtéri tréninget.

Az OSC trénere egyébként új csapatkapitányt nevezett ki a csapat élére. Gór-Nagy Miklóstól az Eb-bronzérmes kapus, Bisztritsányi Dávid vette át tisztséget.

Sűrű szezonkezdet elé néz Vincze Balázs legénysége

„Olyan csapatkapitányokkal dolgozhattam együtt az előző években, akiktől nagyon jó dolgokat vehettem át. Bízom benne, hogy csak pozitívan doppingol majd. Nem egy ördöglakat, nincsenek titkok vagy varázslatok, egyszerűen csak logisztikai feladatokat hárulnak rám” – jegyezte meg a hálóőr.

Bundschuh Erik, az újbudai együttes védője az InfoRádiónak hangsúlyozta, minden sorozatban a végső győzelemre koncentrálnak.

„Azt tűztem ki magam elé, hogy jussunk be mindhárom döntőbe, ott pedig arassuk le a babérokat” – mondta a bekk.

A keret valamelyest átalakult erre az idényre: Zalánki Gergő Egerből érkezett, mellette pedig a szerbek olimpiai bajnoka, Szlobodan Nikics a Galatasarayt, Lukasz Seman pedig a Szegedet hagyta el az OSC kedvéért. Távozott viszont Decker Ádám, aki az Egerben folytatja, Kevin Graham pedig hazatért Kanadába.

Az OSC vízilabdacsapata szeptember 27-én a Mecsek Füszért ellen kezdi meg a OB 1-es bajnoki szereplését a Nyéki Imre uszodában.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×