eur:
394.48
usd:
371
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Szolnoki vereség: "nem fair így elveszíteni egy Bajnokok Ligája-elődöntőt"

Theodoros Vlachos, az Olympiakosz vezetőedzője nyilatkozott a Szolnok ellen megnyert mérkőzés után.

A Szolnoki Dózsa-Közgép 8-7-es vereséget szenvedett az ebben az évben a BL-ben még veretlen Olympiakosz Pireusztól a Bajnokok Ligája margitszigeti Hatos Döntőjének első elődöntőjében.

Az utolsó gólt a görögök 2 másodperccel a vége előtt lőtték, egy szabaddobás után Varga Dénes kezéről pattant a labda az egyébként pazarul védő Nagy Viktor kapujába.

Vélemények a meccs után:

Cseh Sándor, a Szolnok vezetőedzője:

„Jól játszottunk, az első háromban kifejezetten. Aztán fejben elfáradtunk, de úgy érzem, voltak fórjaink, helyzeteink, nem is egy, hanem két-három olyan helyzet, amiben hibáztunk. Annak ellenére, hogy jól ki voltak dolgozva ezek az akciók. Csak aztán bravúrral védett az ellenfél kapusa, vagy kapufára lőttük, és hát az ellenfél előbb-utóbb betalál. De ezt a hullámvölgyet is megfordítottuk, a végén mi támadhattunk a győzelemért. Nem sikerült. Maximálisan koncentráltak a játékosok, kivéve egy 3-4 perces periódust, amikor időt is kértem. Aztán felálltunk, és visszahoztuk a meccset. Nehéz lesz összeszedni magunkat holnapra, hiszen ma kikaptunk, de nem lesz más választásunk.”

Theodoros Vlachos, az Olympiakosz vezetőedzője:

"Azt kértem a játékosoktól az utolsó akciónál, hogy valami egyszerű támadást vezessenek, hiszen kevés volt az idő. Hogy aztán végül mi sült ki belőle, az egy más kérdés, egy másik történet. Azt kell mondjam, nem fair így elveszíteni egy Bajnokok Ligája-elődöntőt. A Szolnok egy fantasztikus csapat, sokkal többet érdemelne, de a sport ilyen. Ami a saját csapatomat illeti, két és fél negyedig nem azt játszottuk, amit szerettünk volna, de aztán elkaptuk a ritmust."

További részletek: waterpolo.hu

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×