eur:
394.21
usd:
370.76
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Kínai Nagydíj - Rosberg volt a legjobb az első gyakorláson

A világbajnoki pontversenyben éllovas Nico Rosberg volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj pénteki első szabadedzésén.

Az idei első két versenyen győztes német pilóta mögött csapattársa, a címvédő Lewis Hamilton autózta a második legjobb időt, míg a harmadik a négyszeres világbajnok német Sebastian Vettel (Ferrari) lett.

A gyakorlást kétszer is meg kellett szakítani piros zászlóval, miután a két Williams-pilóta, Felipe Massa, illetve Kevin Magnussen autójáról is leszakadt a gumi, ráadásul előbbinek kétszer is.

Mindeközben Fernando Alonso megkapta a szükséges engedélyeket, így a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon látványos, de szerencsés kimenetelű balesetet szenvedett kétszeres világbajnok spanyol pilóta rajthoz állhat Sanghajban.

Eredmények, (élcsoport, az espnf1.com alapján):

-----------------------------------------------

1. Nico Rosberg (német, Mercedes) 1:38.037 perc

2. Lewis Hamilton (brit, Mercedes) 1:38.183

3. Sebastian Vettel (német, Ferrari) 1:38.665

4. Daniel Ricciardo (ausztrál, Red Bull) 1:39.061

5. Kimi Räikkönen (finn, Ferrari) 1:39.155

6. Danyiil Kvjat (orosz, Red Bull) 1:39.625

A további program:

2. szabadedzés 8.00

szombat:

3. szabadedzés 6.00

időmérő 9.00

vasárnap:

futam 8.00

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×