eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Felfüggesztették a FIFA-főtitkárt

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) azonnali hatállyal felfüggesztette tisztségéből Jerome Valcke főtitkárt, akit visszaélésekkel vádoltak meg a 2014-es világbajnokság jegyeladásaira kötött szerződések miatt.

A FIFA csütörtök este annyit közölt, hogy már kérte az etikai bizottságot a Valckéval kapcsolatos "súlyos vádak" kivizsgálására, s a sportvezetőt minden feladata alól felmentették.

A szövetség hirtelen intézkedéseit az váltotta ki, hogy a nap folyamán a FIFA egy korábbi jegyértékesítő partnere azt állította, hogy a tavalyi brazíliai vb-n a legjobb jegyeket háromszoros áron adták el.

Címlapról ajánljuk
Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). A belügyminisztérium által közzétett, az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most. Ugyanakkor a legnagyobb vesztes Karl Nehammer kancellár pártja, az Osztrák Néppárt (ÖVP). Végeredmény késő estére várható.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×