eur:
388.58
usd:
361.42
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály

Hosszú Katinka meglepő bejelentése!

Az Év női úszójának megválasztott Hosszú Katinka nem bánná, ha akár egy közvetlen riválisával együtt készülhetne férje és edzője, Shane Tusup irányításával. A Vasas háromszoros világbajnoka erről az InfoRádiónak adott interjúban beszélt. Hosszú Katinka csütörtökön este a Sportcsillagok Gálaestjén újabb elismerést kapott: átvehette az Év női sportolójának járó díjat, pénteken este hat órától pedig az InfoRádió Aréna című műsorának vendége lesz.

Mit szólna ahhoz, hogyha valaki megkeresné Shane Tusupot, és azt mondaná, hogy szeretne mellette készülni? Mégis ő mostanában a világ egyik leghíresebb és legsikeresebb úszóedzője.

Ez nagyon érdekes, mert olyan sokan nem kérdezik meg. Tehát gondolná az ember, hogy sokan odajönnek, és főleg Magyarországról gondolná az ember, hogy sokan megkérdezik.

Nem mernek odaállni önök elé?

Én nem tudom. Tehát ez így nagyon érdekes, és mi is szoktunk ezen gondolkodni. Vagy lehet, hogy úgy gondolják, hogy mivel mi férj és feleség vagyunk, az olyan fura lenne, hogyha még valaki velünk edzene.

Furcsa lenne?

Volt, hogy mi többen készültünk, tehát azért voltak nekem edzőtársaim, akikkel együtt készültünk. Én nagyon szeretek csapatban lenni, tehát egyáltalán nem lenne probléma.

Akkor sem, hogyha élversenyzőről lenne szó? Nyilván nem közvetlen riválisról, de olyan versenyzőről, aki azért tényleg igényli a figyelmet, a törődést, a türelmet.

Most, hogy így beszélgetünk, eszembe is jutott, hogy ki volt az, aki érdekes módon szóba került. Elisabeth Basel Amerikából megkérdezte, aki szintén négyszáz vegyest úszik. Õ ezüstérmes volt Londonban az olimpián négyszáz vegyesen. Én igazából nagyon szívesen edzenék vele, nekem az így nagyon érdekes lenne. Shane volt az, aki azt mondta, hogy jó, ezt azért még gondoljuk át, mert lehet az egy gyilkos dolog, főleg úgy, hogy ugyanarra a számra készülünk, ráadásul amerikai, úgyhogy Shane volt az, aki elvetette. Csak én imádok versenyezni, és én arra lennék kíváncsi, hogy napról napra hányszor tudnám őt megverni. Tehát számomra ez volt az, ami érdekes volt, meg úgymond motiváló, hogy na, próbáljuk ezt ki. Viszont Shane végül azt mondta, hogy a riói olimpia előtt semmiféleképpen, azért ilyet ne.

Utána meggyőzhető lehet az edzője?

Utána esetleg, de én úgy gondolom, hogy azért mindenféleképpen az lenne jó, hogy ha magyarokkal készülnénk. Nekünk tényleg az a célunk, hogy a magyar úszósport legyen jobb. Bár érdekes lenne olyannal készülni, aki szintén ott van a világ élvonalában ugyanabban a számban, amelyben én vagyok jó, de azért mindenféleképpen jobb lenne tényleg magyarokkal készülni.

Van kiszemelt, vagy pedig jelentkezzenek?

Jelentkezzenek.

És nem mondanak egyből nemet...

Most ebben az interjúban fel is adtuk a hirdetést!

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 8. 15:43
×
×
×
×