eur:
386.94
usd:
356.01
bux:
68088.24
2024. május 17. péntek Paszkál

Paraatlétikai Eb - Kettős Biacsi-siker 1500 méteren

Kettős Biacsi-siker született 1500 méteres síkfutásban a Swansea-ben rendezett paraatlétikai Európa-bajnokság szombati záró napján.

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) tájékoztatása szerint a két magyar atléta felváltva vezetett a verseny során, a hajrát azonban Biacsi Ilona bírta jobban, aki 4:59.33 perccel lett első ikertestvére, az 5:00.71-gyel célba ért Biacsi Bernadett előtt.

A magyar sportolók egy arany-, két ezüst- és egy bronzérmet szereztek a kontinensviadalon.

Címlapról ajánljuk
Demkó Attila: Harkiv elfoglalásához kevés az ottani orosz erő

Demkó Attila: Harkiv elfoglalásához kevés az ottani orosz erő

Miközben az amerikaiak továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy fegyvereiket csak Ukrajna megszállt részein vethetik be orosz erők ellen, egy ukrán katona a The Telegraph-nak arról beszélt, hogy az ukrán seregek frusztráltak amiatt, hogy tétlenül kell nézniük Vlagyimir Putyin katonáinak felsorakozását a határövezet orosz oldalán, és így Harkiv el fog esni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Újabb műtéten esett át Robert Fico, továbbra is súlyos az állapota – Híreink Szlovákiából pénteken

Újabb műtéten esett át Robert Fico, továbbra is súlyos az állapota – Híreink Szlovákiából pénteken

Peter Pellegrini, Szlovákia megválasztott köztársasági elnöke elmondta, csütörtökön röviden találkozott Robert Ficóval, a szerdán meglőtt szlovák miniszterelnökkel, akivel röviden beszélni is tudott. A leendő államfő szerint Fico emlékszik a merényletre és a kórházba szállítására is. Robert Kaliňák védelmi miniszter péntek délutáni tájékoztatása szerint újabb műtéten esett át Fico pénteken, állapota továbbra is súlyos. Frissülő cikkünkben követjük a szlovákiai eseményeket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×