eur:
385.4
usd:
354.81
bux:
0
2024. május 21. kedd Konstantin

Dudás Miklós: Mi még sokat fejlődhetünk

Évekig dominálnia kellene a magyar férfi kajakváltónak a világbajnokságokon - mondta Dudás Miklós. A MOL-csapat tagja a MOL Tehetségtámogató Programjában is szereplő Tótka Sándorral és Nádas Bencével, valamint Hérics Dáviddal szenzációs sikert aratott Moszkvában úgy, hogy a riválisoknál jóval tapasztaltabb versenyzők kaptak lehetőséget.

"A célom, hogy 200 egyesben tudjak indulni a következő években is. Persze sok az ellenfél, a mostani váltótársak mellett Birkás Balázsnak és Balaska Márknak is fáj majd a foga erre a számra" - mondta az AVSE kajakozója, aki ezt egy cseppet sem bánja.

"Így lesz izgalmas, mert ha edzés nélkül is lehetne itthon nyerni, akkor a nemzetközi mezőnyben nem állnánk meg a helyünket. A legfiatalabb magyar vb-győztes Nádas Bence szorgalmas, tehetséges, most is megmutatta, mire képes, kíváncsi leszek rá, mennyit tud fejlődni, remélem, sok versenyen fogunk még egymásnak segíteni" - tette hozzá.
Dudás Miklós arról is beszélt, hogy miért vár évekig jó eredményeket a váltótól.

"Ha ilyen fiatalon meg tudtuk nyerni a vb-t, akkor évekig dominálnunk kellene ebben a számban. Annyira fiatalok voltunk a mezőnyhöz képest is, hogy mi még sokat fejlődhetünk, ez pedig sok riválisról nem mondható el" - hangsúlyozta a MOL-csapat tagja, aki összességében elégedett volt az idényével.

Szerző: Farkas Dávid

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×