eur:
388.94
usd:
363.4
bux:
68124.38
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Cselgáncs Budapest GP - Csernoviczki a döntőben

Az olimpiai harmadik, kétszeres Európa-bajnok Csernoviczki Éva harmadik sikerével bejutott a döntőbe a Papp László Arénában zajló Budapest Grand Prix nyitónapján.

A tatabányaiak 48 kilós versenyzője a bolgár Boriszlava Damjanova és a japán Kondo Ami után, a négy között a kétszeres Afrika-bajnok bissau-guineai Taciana Limával szállt szembe. Az afrikait háromszor is intették, majd - miközben reklamáló edzőjét-édesapját ismét elküldték a tatamitól - Csernoviczki gyönyörű ipponnal vetett véget a küzdelemnek 17 másodperccel a mérkőzésidő letelte előtt.

A bronzéremig tartó vigaszágon Maros Barbara (52 kg), Karakas Hedvig (57) és Szabó Franciska (63) következik még a "délelőtti" programban, az éremcsaták 17 órakor kezdődnek majd.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×