eur:
385.27
usd:
354.79
bux:
67866.13
2024. május 22. szerda Júlia, Rita

Az Aranylabda-átadás élőben látható

A Duna televíziócsatorna élőben közvetíti a hétfői FIFA-Aranylabda díjátadó gálaműsort Zürichből. A közvetítés online is követhető lesz - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) pénteken az MTI-vel.

A gálán derül ki, hogy az argentin Lionel Messi (FC Barcelona), a portugál Cristiano Ronaldo (Real Madrid) és a francia Franck Ribéry (Bayern München) közül ki nyeri el a France Football szaklap és a FIFA közös díját, a FIFA-Aranylabdát.

A gálán a legszebb gólért járó Puskás-díj is gazdára talál. Itt is három jelölt, a svéd Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint-Germain), a brazil Neymar (FC Barcelona) és a szerb Nemanja Matic (Benfica) közül kerül ki a győztes.

A Duna tévécsatorna 18.30-kor kezdődő, 90 perces közvetítésének kommentátora Menczer Tamás lesz. A gála élőben a telesport.hu oldalon is követhető lesz.

Címlapról ajánljuk
Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

A folklorizmus világát igyekeznek megismerni és megérteni a mindenkori kultúra teremtés szándékával – erről beszélt az Inforádió Aréna című műsorában Sándor Ildikó néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoportjának vezetője. A műsorban szó esett a verbunkos tánctípusról, ami egy kulturális örökségi elem, a legényközösségek önmegélésének volt az eszköze.

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×