eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

BL: négy angol és négy német a tavaszi folytatásban

Hihetetlen izgalmak között ért véget a BL csoportköre: a Dortmund az utolsó percekben szerzett góllal továbbjutott, az Arsenalt legyőző Napoli 12 ponttal kiesett. Négy-négy angol és német, három spanyol de csak egy olasz (valamint egy-egy francia, török, portugál, orosz) csapat várja a tavaszi sorsolást.

Az Arsenaltól függ, visszatérnek-e a régi idők a labdarúgó BL-ben, a tavaszi mezőny egynegyede angol lesz-e. A két manchesteri csapat és a ma este pályára lépő Chelsea már továbbjutott, s ezért harcol a bajnoki listavezető Arsenal is Nápolyban. Nyolc párban játszanak a csapatok a BL-ben.

Milánóban feszült hangulatban kezdődött a mérkőzés, miután kiderült, hogy három Ajax-szurkolók megkéseltek a városban délután. Egyikük, akik a gyomrán szenvedett sérülést, súlyos állapotban van. 
Marseille-ben esett az este első gólja, a legutóbbi sorozatban döntős Borussia Dortmund Robert Lewandowski góljával szerzett vezetést. Marseille-Dortmund 0-1
José Mourinho együttese, amelyben az ausztrál Mark Schwarzer véd, aki 42. évében járva debütál a Bajnokok Ligájában, egy öngóllal vezetést szerzett a Steaua ellen. Chelsea-Steaua 1-0
A Milannak jó a döntetlen, de nehezedett a helyzete. Montolivo kiállítása miatt tíz emberre fogyatkozott. AC Milan-Ajax 0-0
Előnyben a már továbbjutott Barcelona a Celtic ellen. Gólszerző: Gerard Piqué. Barcelona-Celtic 1-0.
  • Az Atlético egyelőre a Zeniten segít - miután már továbbjutott, s vezet a Porto ellen. Raúl Garcia a gólszerző. Atlético-Porto 1-0.
Kiegyenlített az OM,. Souleymane Diawara iratkozott fel a góllövők listájára. De még mindig az Arsenal és a Dortmund áll továbbjutásra. Marseille-Dortmund 1-1.
Madridban a portói Josué kihagyott egy büntetőt, majd néhány perccel később Diego Costa kettőre növelte a hazai gólok számát. Atlético-Porto 2-0




















Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×