eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Kerékpár-vb - Ellopták az orosz csapat kerékpárjait

Az orosz férfi csapat valamennyi kerékpárját ellopták péntek éjszaka a Firenzében zajló országúti világbajnokság helyszínéről.

Alekszandr Kolobnyev, a csapat első számú versenyzője szombaton Twitter-oldalán tette közzé a hírt, miszerint a helyi rendőrség már nyomoz a 16 eltűnt kerékpár ügyében.

A 2007-ben és 2009-ben is vb-ezüstérmes sportoló mindehhez még azt tette hozzá, hogy vasárnap így nem tudnak elindulni a mezőnyversenyben, ám elképzelhető, hogy mégis részt vehetnek majd a viadalon, a csapat vezetői ugyanis azon dolgoznak, hogy szombat estére új kerékpárokat küldjenek az olasz városba.

Idén februárban a Mediterrán körversenyen történt hasonló eset, akkor a Garmin csapat kerékpárjait vitték el tolvajok Franciaországban.

A vb férfi mezőnyversenyén 272,5 km vár a mezőnyre, mely Luccából indul és Firenzébe érkezik majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×