eur:
389.5
usd:
363.05
bux:
68240.66
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

A görögöktől is kikapott a magyar vízilabda-válogatott

A magyar férfi vízilabda-válogatott az olaszoktól elszenvedett délelőtti vereséget (4-6) követően szombat este a házigazda görögöktől is kikapott a Szamarcidisz Kupán.

Benedek Tibor együttese pénteken a montenegróiakat (8-6) és a szerbeket (10-8) is legyőzte, így ötven százalékos mérleggel zárta a tornát.

Eredmény:
Görögország-Magyarország 10-8 (2-1, 2-3, 3-1, 3-3)

a magyar góldobók: Vámos 2, Varga D. 2, Madaras 2, Hárai, Hosnyánszky

korábban:
Olaszország-Magyarország 6-4 (2-1, 2-1, 2-2, 0-0)

a magyar góldobók: Hosnyánszky, Hárai, Varga Dénes, Tóth M. 1-1

A vlv.hu szakportál helyszíni tudósítása szerint a kétszeres olimpiai bajnok Madaras Norbert emberelőnyben szerzett találatával indult a találkozó, az első negyedet mégis a házigazda görög csapat nyerte, ugyanis két fórt is értékesített.

A második játékrész Vámos Márton bombagóljával kezdődött, a Szolnok új szerzeménye a támadóidő lejártának pillanatában lőtt a kapuba. Ezt követően Varga Dénes centerből volt eredményes, ám a görögök egyenlítettek, akárcsak Hárai gólját követően.

A harmadik negyedben megakadt a magyar csapat támadógépezete, a három görög gólra pedig csak Varga Dénes tudott válaszolni, így a házigazdák magabiztos előnnyel vághattak neki a záró játékrésznek. Ez az etap két hazai góllal indult, amivel el is dőlt a találkozó, a vége 10-8 lett a hazaiaknak.

A torna végső sorrendjét a vasárnapi "magyarmentes" program, a szerb-olasz és görög-montenegrói meccsek eredménye alakítja ki.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×