eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Ez vár Messire!

Kiderült, hogy nem olyan súlyos Lionel Messi sérülése, ahogy azt az első vizsgálatok után gondolták, így az FC Barcelona világklasszis labdarúgója szerencsés esetben akár már a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő jövő szerdai, hazai visszavágóján játszhat.

Az argentin csatárról először azt közölte a spanyol média, hogy combsérülése miatt akár három hetet is kénytelen lesz kihagyni. A legfrissebb diagnózis alapján azonban elképzelhető, hogy csak a hétvégi, Real Mallorca elleni bajnokin nem lesz ott a pályán.

Messi a keddi, párizsi összecsapás 38. percben vezetést szerzett együttesének, a második félidőre azonban már nem futott ki a pályára, miután combizomsérülést szenvedett.

A meccs 2-2-es döntetlennel zárult.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×