eur:
389.64
usd:
363.42
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Labdarúgó NB I - A címvédő otthonában nyert az Újpest

A címvédő Debrecen 1-0-ra kikapott a vendég Újpesttől a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.

A fővárosi gárda idei első pontjait szerezte.

OTP Bank Liga, 21. forduló:
DVSC-TEVA - Újpest FC 0-1 (0-1)

Debrecen, 3000 néző, v: Bognár
gólszerző: Simac (9., öngól)
sárga lap: Szakály (64.), illetve Lázár (60.)

Debrecen:

Verpecz - Nagy Z., Simac, Mészáros, Ferenczi - Bódi, Ramos, Selim Bouadla (Coulibaly, a szünetben), Szakály (Szécsi, 70.) - Pölöskey (Dombi, 82.), Sidibe

Újpest:

Balajcza - Szélesi, Vermes, Anton, Iandoli - Vasiljevic, Balogh, Simon - Kabát, Christ (Remili, 92.), Moraes (Lázár, 58., helyette Stanislavjevic, 61.)

Jobban kezdett a debreceniek mumusának számító Újpest, amely Simac öngólja után már a 9. percben örülhetett. A találatot követően aktívabb lett a hajdúsági gárda, helyzetek azonban mindkét kapu előtt adódtak.

A hazai csapat a szünet után mindent egy lapra feltéve rohamozott, de az időközben beálló Coulibaly és társai sorra kudarcot vallottak Balajcza kapuja előtt. A taktikusan és jól küzdő Újpest - rossz tavaszi rajtját követően - megérdemelten vitte el a három bajnoki pontot a címvédő otthonából.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×