eur:
389.7
usd:
363.8
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Australian Open: Azarenka-Li döntő lesz női egyesben

A világelső fehérorosz Viktorija Azarenka és nagy meglepetésre a kínai Li Na vívja a női egyes döntőjét az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Az esztendő első Grand Slam-viadalának csütörtöki elődöntőiben Li az orosz Marija Sarapovát, Azarenka pedig az amerikai Sloane Stephenst búcsúztatta két játszmában.

Sarapova egészen mostanáig szenzációsan játszott Melbourne-ben, minden riválisát könnyedén ejtette ki, csupán kilenc játékot veszített, most viszont Li és a hőség (36 Celsius-fok) kifogott rajta. Sokat hibázott, így aztán a kínai játékos 6:2, 6:2-re nyert.

A másik elődöntőben Stephens kicsit fáradt volt, hiszen előző nap is játszott, és meglepetésre jobbnak bizonyult az elmúlt félévben remekül játszó honfitársánál, Serena Williamsnél. A kisebb bokasérüléssel játszó Azarenka azonban rutinosan "megfuttatta", fárasztotta, és végül 6:1, 6:4-gyel került a fináléba.

Női egyes, elődöntő:
Azarenka (fehérorosz, 1.)-Stephens (amerikai, 29.) 6:1, 6:4
Li (kínai, 6.)-Sarapova (orosz, 2.) 6:2, 6:2

Később:
férfi egyes, elődöntő:
Djokovic (szerb, 1.)-Ferrer (spanyol, 4.) 9.30

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×