eur:
387.54
usd:
356.86
bux:
0
2024. május 17. péntek Paszkál

Győzelemmel kárpótolta a Real Madrid a sztárját az elmaradt esküvő miatt

A Real Madrid hétfő este 2-0-ra győzött a Rayo Vallecano otthonában a vasárnapról elhalasztott mérkőzésen. A gólokat Karim Benzema (13. perc) és tizenegyesből Cristiano Ronaldo (70. perc) lőtte. A királyi klub győzelemmel kárpótolta a mérkőzést végigjátszó Michael Essient, aki kénytelen volt elhalasztani az esküvőjét.

A ghánai játékos hétfőre tervezte az esküvőt, amelyre meghívta a korábbi Chelsea-s klubtársak közül például Ashley Cole-t és Frank Lampardot is. Az eseményre hivatalos volt José Mourinho és a Real Madrid néhány játékosa is. Miután a vasárnapra kiírt találkozót hétfőre halasztották, a Madrid nem engedélyezte Essiennek az utazást, aki így elhalasztotta az esküvőt.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: az erőszak a mindennapok részévé vált

Orbán Viktor: az erőszak a mindennapok részévé vált

A pártelnök-miniszterelnök terjedelmes interjút adott péntek reggel a Kossuth rádióban. Elmondta, az élet és halál között lévő Robert Ficóért "imádkozunk". Szerinte rosszkor esett ki a munkából Szlovákia miniszterelnöke, az EP-választás és az amerikai elnökválasztás dönthet ugyanis "háború vagy béke ügyében".

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
Egy halom gyenge adat érkezett Kínából

Egy halom gyenge adat érkezett Kínából

Igazi adatdömping érkezett ma hajnalban Kínából. Ezek összességében inkább gyengébbek lettek a vártnál, hiszen a kiskereskedelmi forgalom növekedése a járvány utáni új mélypontra esett vissza, és a belső kereslet visszafogottságára utal az is, hogy folytatódott a lakásárak lejtmenete. Nem csak a lakossági kereslet alakul kedvezőtlenül, hanem a vállalati aktivitás is, legalábbis a beruházások szempontjából, amelyek a vártnál gyengébben alakultak. A gazdasági lendületet az export tartja fent igazán, hiszen az ipari termelés az előrejelzéseknél erősebben alakult a tavasz közepén.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×