eur:
389.32
usd:
363.02
bux:
67982.46
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Ismét nézettségi rekordot döntött a Super Bowl

A magyar idő szerint hétfő hajnalban véget ért Super Bowl, azaz a profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) döntője volt minden idők legnézettebb televíziós műsora az Egyesült Államokban.

A Nielsen Media Research cég kimutatásai szerint átlagos 111,3 millióan ültek le a képernyők elé megtekinteni a New York Giants és a New England Patriots összecsapását, amelyet előbbi csapat nyert meg 21-17-re. A rendkívül izgalmas találkozó utolsó fél óráját 117,7 millióan követték végig.

Az NFL honlapja jelzi: a Super Bowl sorozatban harmadik alkalommal dönti meg a nézettségi rekordot. Tavaly a Green Bay Packer-Pittsburgh Steelers találkozót 111 millióan, előtte egy évvel a New Orleans Saints-Indianapolis Colts finálét pedig 106,5 millióan nézték.

A dobogóról így lecsúszott a MASH című tv-sorozat 1983-as záróepizódja, amely 105,97 millió nézőt ültetett a képernyők elé.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság kommunikációs igazgatósága.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kritikus szintet szakított le a forint

Kritikus szintet szakított le a forint

Ugyan a magyar piac is zárva tartott május 1-jén, de a forint érdemben erősödni tudott a vezető devizákkal szemben, az euróval szemben pedig már a kulcsfontosságúnak számító 390-es szintet is leszakította a jegyzés. Ezt követően pedig csütörtökön is folytatódik a hazai fizetőeszköz erősödése. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×