eur:
389.32
usd:
362.74
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Ferguson: A Barcelonától nem szégyen kikapni

A Bajnokok Ligája-győztes Barcelona a legjobb csapat, amely ellen valaha játszott a Manchester United - mondta a vesztes finálé után Sir Alex Ferguson. A manchesteri játékosok is elismerték, hogy a jobb alakulat nyerte a döntőt a Wembley-ben.

"Azt vártam, hogy jobbak leszünk, de el kell ismernem, hogy egy jobb csapat győzött le minket, a legjobb, amellyel valaha találkoztunk. Jó szezont zártunk a két Wembley-szerepléssel, de kár, hogy ilyen csalódással ért véget. A Barcelonától nem szégyen kikapni" - mondta a 3-1-es vereség után a Manchester United skót menedzsere.

"Megszédítettek minket a passzjátékukkal. Messit nem bírtuk fogni, de sok csapat élte át ezt az elmúlt években" - emelte ki Sir Alex Ferguson, de hozzátette, hogy együttese jövőre talán még többet fejlődik.

A visszavonuló Edwin van der Sar arról beszélt, hogy nem így akart elbúcsúzni a futballtól. "A kelleténél eggyel több meccset játszottam, sohasem jó érzés veszíteni. A Barcelonának voltak jobb helyzetei, de pár hibánkat megbüntették. Az első gólt nekünk kellett volna szerezni, ám ez nem sikerült."

A csapatkapitány Nemanja Vidic szerint nem okoztak elég problémát a katalánoknak a labdakihozatal során. A szerb védő hozzátette, a védelmi zavarokat az okozta, hogy a Barcelona nem klasszikus támadókkal játszott, Pedro és Villa a szélről indult be sokszor.

Rio Ferdinand is elismerte, hogy a rivális jobb teljesítményt nyújtott, de a United is ludas több gólban. "Idővel majd kiderül, hogy valóban ők a világ legjobb csapata, de az tény, hogy remek együttest alkotnak. Úgy jöttünk, ide, hogy győzni akarunk, ám a jobb csapat megvert minket."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×