eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Buzánszky Jenő hív szurkolásra

A londoni olimpia jegyeinek magyarországi viszonteladását végző Pegazus Sport Tours együttműködési szerződést kötött Buzánszky Jenővel, az Aranycsapat tagjával, így a legendás labdarúgó, a Nemzet Sportolója lesz az arca/hangja legújabb kampányának.

A megállapodás aláírásának alkalmából rendezett csütörtöki sajtótájékoztatón lejátszották azt a rádiós reklámspotot, melyben a 86. születésnapját szerdán ünnepelt hátvéd arra biztat mindenkit, hogy a helyszínen drukkoljon a magyaroknak a jövő évi nyári játékokon. A reklámban, melyet már játszanak a Kossuth és Petőfi rádióban, az "aláfestést" az évszázad meccsének, az 1953-as Wembley-beli 6-3-as magyar-angolnak eredeti, Szepesi György-féle közvetítésének részlete adja.

Buzánszky Jenő a Pegazus - amely a Magyar Olimpiai Bizottság hivatalos utazási irodája - jóvoltából elutazik majd az olimpiára és a helyszínen fogja biztatni a sportolókat.

"Mi annak idején szinte mindenhol a világon úgy játszottunk, hogy 2-3 ezer magyar a helyszínen szurkolt nekünk, így volt ez a Wembley Stadionban is - mondta Buzánszky, aki születésnapi ajándékként többek között megkapta a Pegazustól Szepesi György eredeti, teljes közvetítésének hanganyagát. - Óriási szerepük van a drukkereknek, az ő biztatásuk segíthet minden sportolónak az utolsó energiáit is kiadni magából, ezért is nagyon fontos, hogy Londonban is minél több magyar szurkoló jelen legyen. Azt kívánom, hogy úgy szerepeljen a magyar csapat jövőre, mint ahogy mi annak idején, 6+3 aranyérem gyönyörű szép volna."

A jegyekkel kapcsolatban Kamuti Balázs ügyvezető elmondta, hogy május 30-én zárul le az igénylés második szakasza Magyarországon, így a hónap végéig lehet regisztrálni a szurkoljlondonban.hu weboldalon. Jelezte, amennyiben az elérhető jegyeknél több igénylés fut be, úgy sorsolással döntenek majd arról, hogy ki utazhat.

Kamuti hozzátette, a londoni szervezők már április 26-án lezárták a jegyigényléseket, s a belépők 75-80 százalékát már el is adták. Például már most biztos, hogy nem csupán a slágeresemények (megnyitó, záróünnepség, úszó döntők, stb.), hanem például az öttusaversenyek is "telt ház" előtt zajlanak majd a brit fővárosban.

Az iroda nem csupán belépőket kínál, csomagjai szállást és repülőjegyet is tartalmaznak 6-9 napra, vagy akár a játékok teljes idejére. Az ajánlatok között szintén a honlapon lehet válogatott.

A Pegazus a Szurkolj Londonban facebook rajongói oldalán egy akciót kezdeményezett, mely során szurkolói csoportvezetőket keresnek, azaz arra biztatnak mindenkit, hogy szervezzen csoportot, mellyel együtt drukkol majd a játékokon. A csoportvezetőknek 50 százalékos utazási kedvezményt biztosítanak, s amennyiben legalább 210 ilyen csoport alakul, úgy sorsolást tartanak, s egy szerencsés vezetőnek az egyébként félárú utazását is elengedik.

Az origo.hu kvízpark oldalán szellemi vetélkedő is indul, melyre június végéig lehet regisztrálni. A játék első két fordulóját az interneten keresztül bonyolítják le, majd területi, s végül országos döntőre kerül sor, s az első két helyezett két-két fős utazást nyer az olimpiára.

Címlapról ajánljuk
Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Október 31-ig tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban a Kékvándor című kiállítás, amely a 2017-ben elhunyt Burger Barna fotográfus kéktúrás fotóit mutatja be. A tárlat kurátora, Csizek Gabriella az InfoRádióban elmondta: összesen tizenkét tájegységen keresztül ismerhetjük meg az Országos Kéktúra teljes útvonalát, miközben a fotóművész egyedi látásmódjának köszönhetően a ráismerés szépségével tárulnak elénk gyöngyőrű tájak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×