eur:
395.8
usd:
366.89
bux:
65576.79
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Húszmilliót kérne a török tehétségéért a Dortmund

Spanyol lapértesülés szerint elképzelhető, hogy Nuri Sahin, a Borussia Dortmund török labdarúgója a nyári átigazolási idényben húszmillió euróért a Real Madridhoz szerződik.

"Nem szeretnénk áruba bocsátani az egyik csillagunkat, de ha mégis megtesszük, nem adjuk olcsón" - idézte a madridi AS című sportnapilap Hans-Joachim Watzkét, a dortmundi alakulat sportigazgatóját. "Legalább húszmilliót akarunk kapni érte, hogy ebből a pénzből erősítsük a csapatot."

Watzke kategorikusan tagadta a Bild korábbi értesülését, hogy a futballista szerződésében létezne egy olyan záradék, miszerint az idén nyáron csupán hatmillió euró lenne a kivásárlási ára.

A 22 éves török játékost két olasz együttes is szeretné leszerződtetni: az Internazionale és a Napoli is érdeklődött a középpályás iránt.

Sahin jelenleg sérült; egy hete a Freiburg ellen 3-0-ra megnyert mérkőzésen szenvedett részleges ínszalagszakadást, s az orvosok becslése szerint hat hétig nem futballozhat.

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×