INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Erdei Zsolt: Majdnem mindegy, ki lesz a rivális

Infostart / InfoRádió
Erdei Zsolt egyelőre nem tudja, hogy ki lesz az ellenfele június 4-én, Atlantic Cityben, miután a tervezett ellenfél, a lengyel David Kostecki visszalépett. A korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi világbajnok elmondta: egy-másfél évig kíván még bokszolni.

Az biztos, hogy június 4-én lesz a következő mérkőzés, ennek megfelelően kell az edzésmunkát elvégezni, az ellenfél kiléte majdnem teljesen mindegy - mondta az InfoRádiónak Erdei Zsolt azt követően, hogy a tervezett rivális, a lengyel David Kostecki visszalépett. A korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi világbajnok nem tudja, hogy promótere kikkel tárgyal, így bizonytalan, hogy Atlantic Cityben ki lesz az ellenfele.

A sportoló kiemelte: az a célja, hogy a legnagyobbak ellen is bokszoljon, a június 4-i meccs pedig az első lépés lesz ahhoz, hogy olyan helyet foglaljon el a világranglistán, amivel hivatalos kihívója lesz valamelyik szervezet világbajnokának.

Erdei Zsolt beszélt arról is, hogy még egy-másfél évig kíván még bokszolni. Két meccs szükséges ahhoz, hogy világbajnok legyen, ezt követően pedig akkor folytatja, ha érez magában kellő motivációt - fejtette ki.

Hanganyag: Farkas Dávid

Kapcsolódó hang

Hanganyag
 


A címlapról ajánljuk