eur:
389.28
usd:
363.02
bux:
68157.7
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Új szövetségi kapitány a finneknél

Öt évre Mika-Matti "Mixu" Paatelainen lett a magyarokkal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő finn labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A játékosként 70-szeres válogatott szakember a skót élvonalbeli Kilmarnock kispadjáról állt fel a nemzeti együttes kedvéért.

A korábbi kapitány, Stuart Baxter kontraktusát a tavaly október 12-én magyaroktól elszenvedett vereség után nem hosszabbították meg, a novemberben San Marino ellen elért 8-0-s sikert már a korábbi válogatott kapus, Olavi "Olli" Huttunen irányításával aratták a finnek. Januárban 12-én március végéig, azaz három barátságos meccs erejéig az U21-es együttest irányító Markku Kanerva lett a szakvezető.

Az északiak egy győzelemmel és három vereséggel ötödik helyen állnak az Eb-selejtezők hat csapatot számláló E csoportjában, a magyarok harmadikok kilenc ponttal.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×