eur:
400.81
usd:
366.41
bux:
74213.32
2024. október 11. péntek Brigitta

Mikor bokszolhat Erdei Zsolt?

Erdei Zsolt korábbi félnehézsúlyú és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok az eredeti tervekkel ellentétben nem utazott el hétfőn az Egyesült Államokba, Elképzelhető, hogy mégsem lép ringbe április 16-án.

"Valóban nem utazott el Zsolt, vasárnap döntöttünk úgy, hogy egyelőre még nem repül az Egyesült Államokba - nyilatkozta kedden az MTI-nek a 32 eddigi mérkőzésén mindig győztes magyar német menedzsere, Christof Hawerkamp.

- Azt mondhatom, hogy sok minden történik Zsolt körül, méghozzá pozitív események az Egyesült Államokban, ugyanakkor semmilyen pletykára nem akarunk reagálni a lehetséges ellenfeleket illetően."

A menedzser elmondta, hogy a korábban bejelentetett április 16-i időpont meccsidőpont továbbra is hivatalosnak tekinthető, ám elképzelhető, hogy ez később megváltozik. Hawerkamp hozzátette, hogy valószínűleg még ezen a héten eldől, Erdei mikor és kivel bokszol legközelebb.

A Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú övét közel hat évig birtokló magyar ökölvívó tavaly novemberben a kenyai Samson Onyango ellen tért vissza a ringbe, s a nyolcmenetes találkozón egyhangú pontozással győzött.

A 36 éves Erdei 2009 novemberében az olasz Giacobbe Fragomeni felett aratott diadalával a WBC cirkálósúlyú vb-övét is megszerezte, így ő lett az első magyar, aki két súlycsoportban is profi világbajnok lett.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor péntek reggel: a szerdai strasbourgi vita "rock and roll" volt

Interjút adott Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádiónak péntek reggel. Szerinte Strasbourgban annak a bejelentése történt meg szerdán, hogy meg akarják buktatni a magyar kormányt, és azt is megmondták, ki vezesse. De Orbán Viktor bejelentette "az ellenállást". Meghirdette a 2025-ben reményei szerint 3-6 százalékos gazdasági növekedést szavatoló gazdasági stratégiát, 3 elemet fel is fedett.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.11. péntek, 18:00
Lánszki Regő
az Építési és Közlekedési Minisztérium államtitkára, országos főépítész
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×