eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Négyet vágott a címvédő Inter

A címvédő Inter 4-0-ra győzött a vendég Bremen ellen, míg a Barcelona 1-1-es döntetlent ért el a Rubin Kazany otthonában a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. A legnagyobb sztárjait nélkülözni kényszerült Manchester United 1-0-ra nyert Valenciában.

Az Inter bő félóra alatt eldöntötte a Werder elleni meccset, Samuel Eto'o duplája után Wesley Sneijder góljával 3-0-ra vezetett a címvédő. A kameruni gólzsák a hajrában is betalált, így az idei BL-szezon első mesterhármasát érte el.

Az A csoport másik meccsén a Tottenham játszott fölényben a Twente ellen, de Rafael van der Vaart az első félidő közepén tizenegyest hagyott ki. A holland támadó a fordulás után javította hibáját, és közeli bombával a White Hart Lane történetének első BL-gólját szerezte meg. A londoniak javára még két büntetőt ítéltek, és Roman Pavljucsenko értékestette mindkettőt. Közben a holland bajnok szépített, de a hajrában Gareth Bale is betalált.

A csoportot az Inter vezeti a Tottenham előtt, mindkét együttesnek 4-4 pontja van, és a küvetkező körben egymás ellen játszanak.

A B csoportban a Schalke a Benfica ellen győzött az utolsó negyedórában szerzett két gól révén.

A Lyon a Hapoelt verte magabiztosan, Bastos duplázni tudott, míg az izraeli együttes gólját a kapus, Enyeama szerezte tizenegyesből.

A C csoport rangadóját Kassai Viktor vezette Valenciában. A Manchester United a 85. percben lőtte a győztes találatot, a gólt két cserecsatár, Macheda és Hernandez hozta össze. A siker értékét növeli, hogy az sngol együttes legnagyobb sztárjai nélkül lépett pályára.

A Rangers tapad a manchesteriekre a tabellán, mivel szintén 1-0-ra nyert  Bursasspor ellen.

A Barcelona idén sem tudta legyőzni a Rubin Kazanyt, két büntető után 1-1-es eredmény született Tatárföldön.

A Köbenhavn folytatta remeklését, idegenben verte 2-0-ra a Panathinaikoszt, így a D csoport élére ugrott.

Eredmények:
Inter-Werder Bremen 4-0
Tottenham-Twente 4-1
Hapoel Tel-Aviv-Lyon 1-3
Schalke-Benfica 2-0
Rangers-Bursaspor 1-0
Valencia-Manchester United 0-1
Panathinaikosz-Köbenhavn 0-2
Rubin Kazany-Barcelona 1-1

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×