eur:
394.39
usd:
370.08
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Kik szorongathatják meg Overdose-t?

Vasárnap újra Magyarországon versenyez Overdose, a veretlen csodaló a Kincsem Parkban, a Bestens-Pannónia Életbiztosítás Díjért fut. Overdose-nak nyolc ellenfele lesz, közülük a legnagyobb meglepetést a korábbi hármas korona és derbynyerő Saldenzar okozhatja.

A tavaly tavasszal már bemutatott stílusban nyerhet Overdose a Kincsem Parkban vasárnap, és az sem elképzelhetetlen, hogy pályarekorddal végez az élen - elemezte az esélyeket Pécsi István a Nemzeti Lóverseny Kft. marketingigazgatója.

A PannoniaOverdose.hu-nak Pécsi István azt mondta: az ellenfelek közül Saldenzar a legnagyobb kérdőjel.

2007-ben hármas koronát nyert (Nemzeti Díj, Derby, St.Leger) és az év galopplova lett. Nagyon régen futott ezer méteren, de a múltban sok olyan kitűnőséget találni, akik fiatalabb korukban hosszabb távon voltak eredményesek, majd rövidre is magas formát futottak, és ez Saldenzar esetében is könnyen elképzelhető. Az is mellette szól, hogy Jaroslav Línek, a régió legjobb zsokéja fogja lovagolni, akinek nem titkolt célja, hogy életében először Budapesten is sampion legyen.

Spinning Crystal tavaly második lett Overdose mögött az OTP-Hungária Nagydíjban, azóta is jó formában van, ő az egyik legmegbízhatóbb és legstabilabb hazai sprinter. Papíron ő a második favorit Overdose mögött. Az ő istállótársa Naraan, akinek a formájáról sokat elárul, hogy szombaton a Janek Géza emlékversenyben megverte Spinning Crystalt.

Mahiki, a hároméves kanca Angliából érkezett az ősszel, ahol két ezerméteres versenyt is nyert. A Villám Díjban nagyon komoly formát mutatott, csak a pályarekordot futó Városbíró tudta megverni.

Makaam kérdőjel, ha nem lesz túl rövid a táv neki, a képessége alapján még ő lehet az, aki a legközelebb tud végezni Overdose-hoz. Almarita is közeli esélynek tűnik, volt egy-két bíztató futása erre a távra.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×