eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Cseh László: "Legközelebb még gyorsabb leszek!"

Nem kell mindig a legjobb időmet megúsznom, az én koromban már nem feltétlenül ez a lényeg - mondta az InfoRádiónak Cseh László, miután Európa-bajnoki csúccsal nyert 200 méteres vegyes úszásban a margitszigeti kontinenstornán.

Csupán három tizedmásodperccel Markus Rogan előtt csapott célba Cseh László, az InfoRádiónak mégis azt mondta, nem aggódott úszás közben. "Ez most így sikerült, így a közönség is jobban élvezte a versenyt" - tette hozzá a világbajnok, és immár hétszeres Európa-bajnok úszó.

A magyar klasszis érezte, hogy nagy csatát kell majd vívnia osztrák ellenfelével, tudatosan készült erre, ám a 1:57.73-as, Európa-bajnoki csúcsnak számító idejénél valamivel jobbat várt. "Nem maradtam el sokkal a legjobbamtól, most ennyi volt bennem, legközelebb még gyorsabb leszek" - fűzte hozzá.

Cseh László bevallotta, hogy volt benne egy kis szorongás a döntő előtt, de úgy érzi, jól tudta kezelni a helyzetet. "Ez egy hazai rendezésű Eb előtt teljesen normális" - jegyezte meg.

A csütörtök pihenőnap a magyar úszó számára, aki szabadidejében állítja össze edzőjével, Turi Györggyel azt a taktikát, amit a vasárnap, 400 méter vegyesen követ majd.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×