eur:
393.71
usd:
368.78
bux:
65994.38
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Carragher a Liverpoolból menne nyugdíjba

Jamie Carragher, a Liverpool válogatott védője azt reméli, hogy meghosszabbítják a szerződését, és a Vörösöknél fejezheti be futballista pályafutását.

"Biztos vagyok abban, hogy maradhatok, és Liverpoolban vonulhatok vissza" - nyilatkozta Carragher, aki teljes profi karrierjét az Anfield Roadon töltötte.

A 32 esztendős kőkemény védő az egyesület akadémiáján nevelkedett, majd 1996-ban a felnőttek között is bemutatkozott, egy évvel később pedig már kezdőjátékos volt.

Az elmúlt 14 évben szinte mindent megnyert csapatával: 2001-ben például az UEFA Kupát, az európai Szuperkupát, az FA Kupát, a Ligakupát és az angol Szuperkupát is begyűjtötte, 2005-ben pedig a Bajnokok Ligájában diadalmaskodott.

Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×