eur:
389.61
usd:
361.99
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Tallinni döntetlennel kezdte a BL-selejtezőt a DVSC

A tavaly főtáblára jutott Debrecen 1-1-es döntetlent ért el kedden az észt Levadia Tallinn vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 2. fordulójának első mérkőzésén.

A hazai együttes az 59. percben szerzett vezetést, míg a DVSC-TEVA a 90. percben, Rezes góljával egyenlített, így kedvező helyzetből várhatja a jövő szerdai, debreceni visszavágót.

A két együttes tavaly, a selejtező 3. körében is találkozott, akkor két 1-0-s sikerrel ment tovább a Loki, amelynek ezúttal is három párharcot kell megnyernie ahhoz, hogy ismét bejusson a csoportkörbe.

Alacsony színvonalú, néhol unalmas mérkőzésen ritkán forogtak veszélyben a kapuk, azonban mindkét csapatot egy-egy alkalommal a kapufa mentette meg a góltól.

A folytatásban némileg megélénkült a játék, a meccs viszont nem lett színvonalasabb, helyzet továbbra is csak elvétve alakult ki. Az észtek egy távoli lövéssel megszerezték a vezetést, de a debreceniek ezt követően is keveset támadtak, mégis sikerült egyenlíteniük, ugyanis az utolsó percben Dombi jobb oldali beadása után Rezes talált be

Bajnokok Ligája-selejtező, 2. forduló, első mérkőzés:
Levadia Tallinn (észt)-DVSC-TEVA 1-1 (0-0)

Tallinn, 2000 néző. Jv.: Kulbakov (fehérorosz)
Gólszerzők: Neemelo (59.), illetve Rezes (90.)

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×