eur:
397.62
usd:
358.4
bux:
74128.79
2024. október 1. kedd Malvin

Nemcsak az ellenfeleit, hanem a feleségét is le akarja győzni Andy Roddick

Minden erejével a győzelemért fog harcolni a wimbledoni tenisztornán Andy Roddick. Az egykori világelső teniszező attól tart ugyanis, hogy modellként és színésznőként dolgozó felesége sikeresebbé válik a munkájában, mint ő.

A világranglista hetedik helyén álló teniszezőt - aki csütörtökön a nyolcaddöntőben esett ki a Queen's Club füvespályás versenyén - nemcsak a wimbledoni első hellyel járó egymillió fontos díj érdekli. "Mindenképpen haza kell vinnem valamilyen trófeát. Még a végén a feleségem sikeresebbé válik a munkájában, mint amilyen én vagyok" - mondta a Daily Telegraph újságírójának Andy Roddick.

A 27 éves sportoló 2009 tavaszán vette feleségül Brooklyn Deckert, aki elsősorban modellként dolgozik, ám az utóbbi időben több filmszerepet is elvállalt. "Több forgatáson is részt vett, az eddigi legnagyobb és legfontosabb szerepét a Just Go With It című komédiában, Adam Sandler és Jennifer Aniston mellett játssza" - mondta Roddick, aki azt már nem tudta megmondani, hogy ezen kívül milyen mozifilmekben tűnik fel felesége a közeljövőben.

Andy Roddick nyolc éve a világranglista legjobb tíz helyezettje között szerepel. Egy Grand Slam-tornát nyert, de további négyszer döntőbe jutott, mind a négy alkalommal Roger Federer győzte le. 2007-ben tagja volt a Davis-kupa győztes amerikai csapatának, amely a címvédő oroszok felett győzedelmeskedett.

Címlapról ajánljuk

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban. Megszólalt az országába való izraeli behatolásról Nadzsib Mikati kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Betört Libanonba az izraeli hadsereg, dübörög az Északi Nyilak hadművelet - Híreink a közel-keleti konfliktusról kedden

Betört Libanonba az izraeli hadsereg, dübörög az Északi Nyilak hadművelet - Híreink a közel-keleti konfliktusról kedden

Magyar idő szerint este kilenckor elkezdte megdolgozni az izraeli tüzérség Libanon határ menti területeit. Az Egyesült Államokkal történő egyeztetést követően Jeruzsálem bejelentette, hogy a korábbi elvárásokkal ellentétben nem fogják megszállva tartani Libanon déli részét, "mindössze" a Hamász infrastruktúráját semmisítik meg. A libanoni reguláris erők már a támadás előtt visszavonultak, a nemzetközi közösség több tagja pedig még most is fegyvernyugvásra szólít fel. Hajnalban bejelentette Jeruzsálem, hogy betörtek Libanonba az izraeli katonák. Cikkünk folyamatosan frissül Izrael libanoni inváziójának legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×