eur:
389.41
usd:
363.26
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Essien legalább egy hónapig nem játszhat

Legalább négy hétig kell nélkülöznie Michael Essien játékát Carlo Ancelottinak, a Chelsea vezetőedzőjének, miután a ghánai labdarúgó az Afrika Kupán szereplő válogatott vasárnapi edzésén térdsérülést szenvedett.

Az már vasárnap biztos volt, hogy Essien a torna további részében nem léphet pályára, így vissza is utazott Londonba. Az orvosi vizsgálatok során térszalagszakadást állapítottak meg, emiatt legalább egy hónapig nem léphet pályára.

A Chelsea olasz vezetőedzője szerint a felépülés akár hat hétig is eltarthat, de ő bízik benne, hogy ez az idő nem lesz hosszabb négy hétnél. Mindenesetre leszögezte, hogy együttese nem fog senkit igazolni Essien pótlására.

Címlapról ajánljuk
Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×