eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Ronaldo: Inkább nem gondolok a vb-re

Ronaldót választották az évtized legjobb futballistájának a goal.com internetes szaklap szavazásán a szurkolók. A brazil aranylabdás csatár 44 százalékkal végzett az élen, megelőzve Zinedine Zidane-t, aki 36 százalékkal a második lett. A világbajnok támadó az évtizedben játszott az Inter, a Real Madrid és a Milan együttesében, súlyos sérülése után pedig a Corinthiansban ismét magára talált.

Milyen érzés, hogy az évtized legjobbjának választották?

Annak az elismerése, hogy keményen dolgoztam az elmúlt 10 évben. Sok akaraterőre volt szükségem, hogy a komoly sérülésekből felépüljek, csak így volt lehetséges, hogy megkapjam ezt a díjat. És természetesen arra is szükség volt, hogy fantasztikus klubokban és hihetetlen társakkal együtt szerepeltem ez idő alatt.

Mik a céljai a következő évtizedre?

Nem szeretek olyan hosszú időszakban gondolkodni, mint egy évtized. Azt tudom, hogy jól akarok játszani a Corinthiansban, minél több gólt szerezni és minél több kupát elnyerni. Az biztos, hogy nem fogok még 10 évig futballozni. A visszavonulás után a gyerekeimmel akarok törődni.

Mit jelentene önnek, ha szerepelhetne a világbajnokságon?

Inkább nem gondolok erre. Sohasem kértem helyet magamnak a brazil válogatottban, mindig az érdemeim alapján kerültem oda. A Corinthiansra kell gondolnom, fontos év vár ránk, jól akarok szerepelni, gólokat lőni és kupákat nyerni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×