INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Bizarr módszerrel kezelik az Arsenal sztárjának sérülését

Infostart / InfoRádió
Meglehetősen bizarr módszerrel próbálja kezeltetni sérült bokáját Robin van Persie, az Arsenal holland labdarúgója. A csatár egy szerb nőhöz utazott, aki ló placentával masszírozza be a sérült testrészt.

Robin van Persie a szombati Hollandia-Olaszország barátságos meccsen sérült meg. A támadó Giorgio Chiellini belépője után kért cserét, és mint kiderült, részlegesen elszakadt a bokaszalagja.

Az Arsenal egyik legjobb formában lévő játékosának az orvosok becslése szerint 6-7 hetet kell kihagynia, így a Chelsea, a Liverpool és az Aston Villa elleni bajnoki meccseken sem játszhat. A holland futballista mindent megtesz, hogy lerövidítse a kényszerpihenőt, ezért hajlandó egy furcsa kezelésnek is alávetni magát.

Van Persie Belgrádba utazik, ahol egy háziasszony, Mariana Kovacsevics lovak méhlepényével keni be sérült bokáját. A kezelést volt eindhoveni csapattársai ajánlották a támadónak, aki úgy gondolja, nem kockáztat semmit a furcsa eljárással.

"Egyeztettem a klub orvosaival, akik engedélyezték a kezelést számomra. Ez bajt nem okozhat, ha pedig segít, az csak jó" - mondta a játékos.

A placenta rengeteg proteint tartalmaz, de a kezelés eredményessége még nem bizonyított - vélekedett ugyanakkor az egyik brit lapban megszólaltatott orvos.

A címlapról ajánljuk