eur:
392.93
usd:
366.26
bux:
66775.03
2024. április 26. péntek Ervin

Orbán Viktor a Fradi-ügyről: "Ha hiányoznak jogszabályok, keressenek minket"

Orbán Viktor nyitott arra, hogy ha szükséges, akkor új jogszabályokkal kell megakadályozni a szombati Ferencváros-Diósgyőr labdarúgó Soproni Liga-mérkőzésen történtekhez hasonló szurkolói rendbontásokat.

A Fidesz elnöke a vasárnapi Vasas-Videoton (2-4) bajnoki után az nb1.hu honlapnak beszélt erről.

"Szerintem a törvényi feltételek adva vannak ahhoz, hogy a tulajdonosok rendet tudjanak tartani, vagy ha nincs rend, akkor rendet tudjanak tenni a saját házuk táján. De ha úgy gondolják, hogy hiányoznak jogszabályok, akkor bátran keressenek bennünket, nemsokára választás lesz, s ha kapunk jó javaslatokat, akkor a következő parlamentben mi minden gond nélkül el tudjuk azokat fogadni, meg tudjuk alkotni. Rajtunk nem fog múlni, hogy rend legyen" - fogalmazott a felcsúti Puskás Akadémia alapítója.

Orbán Viktor hozzátette, a futball családi ünnep, ahol az embereknek biztonságban kell érezniük magukat:

"Nem lehet ordenáré hangulat és kulturálatlanság egy pályán, mert (...) akkor a normális középosztálybeli családok el fognak maradni a mérkőzésekről."

Az FTC-DVTK mérkőzés szombaton a 65. percben - a vendégegyüttes 3-1-es vezetésénél - szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Ma 10 órától tartotta közgyűlését az OTP, ahol a részvényesek többek között döntöttek az osztalékfizetésről és saját részvények visszavásárlásáról. A rendezvényen beszédet mondott Csányi Sándor és Varga Mihály. A Portfolio az esemény helyszínéről tudósított.  A hazai részvénypiaccal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. A rendezvényen részt vesz többek között Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója és Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója. Jelentkezni és regisztrálni itt lehet, a program itt olvasható, az előadóink listája itt található.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×