eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Debreceni és Korcsmár visszatér a junior-válogatottba

Valószínűleg Debreceni András és Korcsmár Zsolt is pályára léphet a magyar 20 éven aluli labdarúgó-válogatott olaszok elleni pénteki negyeddöntőjében az egyiptomi világbajnokságon.

A korábban sérülésekkel bajlódó futballisták részt vettek a csapat csütörtöki edzésén, s az elvégzett gyakorlatok után egyikük sem panaszkodott fájdalmakra.

Présinger Ádám és Simon Ádám viszont biztosan nem játszhat az olaszok ellen, mindketten eltiltásukat töltik két-két sárga lapjuk miatt.

A negyeddöntőt a 43 ezer néző befogadására alkalmas szuezi stadionban rendezik, és az MLSZ információi szerint legalább 20 ezer szurkoló tekinti meg a találkozót.

"Az olasz csapat remek gárda, mindenki tudja a dolgát, de nincs náluk sok olyan játékos, aki klasszismegmozdulásokra képes" - mondta Koman Vladimir, a válogatott középpályása, aki az olasz élvonalbeli Bari együttesénél légióskodik.

A FIFA honlapja egyébként a nyolcaddöntőkre visszatekintve Kiss Máté gólját ítélte a legszebbnek, s még egyszer kiemelte Gulácsi Péter remek teljesítményét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 18. 14:10
×
×
×
×