eur:
385.37
usd:
355.15
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin

Aludni sem tudott pocsék játéka miatt a sztárcsatár

Dimitar Berbatov, a Manchester United csatára elismerte, hogy tavalyi idénye pocsékra sikerült, és a stressz miatt álmatlan éjszakái voltak.

Tavaly nyáron 30,75 millió fontért igazolt a Manchester Unitedhez Dimitar Berbatov. A bolgár támadó 43 meccsen 14 gólt szerzett, ennél pedig többet vártak tőle a drukkerek - és Berbatov is magától.

"Csalódtam magamban. Nagy volt a nyomás és talán hibáztam. Bizonyítani akartam a drukkereknek, akik Besthez, Charltonhoz és Cantonához voltak szokva, én pedig csak Dimitar vagyok" - ismerte el a bolgár labdarúgó, aki szerint bár sok gólpasszt adott, de lőhetett volna több gólt.

"Nem tudom, mit rontottam el. Talán a balszerencsére is lehet fogni, talán én voltam a hibás, ki tudja. Sokat gondolkoztam azon éjszakákon át, mit kellett volna tennem" - fejtette ki.

A csatár elismerte azt is, hogy a kritikák befolyásolták a teljesítményét, de ösztönzően is hatottak rá. Azoknak, akik lustának tartják, csak azt mondta: ilyen a játékstílusa, nem fut ok nélkül, de mindig készen áll, hogy lecsapjon a labdára.

Berbatov szerint az ő hibája, hogy a szurkolók egy része nem fogadja el, neki kell megváltoznia, nem pedig a klub mellett régóta kitartó drukkereknek.

Ebben a szezonban a bajnokságban két gólt szerzett a támadó, aki úgy érzi, jobban illeszkedik a csapatba, így a játékával is elégedettebb. "A világ legjobb klubjához tartozom, olyan legendákkal játszom együtt, mint Scholes, Giggs vagy Rooney, Sir Alex az edzőm, szóval miért ne lennék boldog!" - emelte ki a 28 éves labdarúgó.

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×