eur:
394.22
usd:
370.35
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Paksi győzelemmel melegített a Debrecen a BL-re

Jól sikerült a Debrecen Bajnokok Ligája-főpróbája: a jövő szerdán Liverpoolban pályára lépő hajdúságiak egygólos győzelmet arattak Pakson a labdarúgó Soproni Liga 7. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

A mérkőzés elején egy szerencsétlen jelenet szemtanúi lehettek a nézők, ugyanis a debreceni kapus, Pantics vélhetően agyrázkódást szenvedett, amikor menteni igyekvő csapattársával, Bernáth-tal ütközött. A hálóőrt mentővel a szekszárdi kórházba szállították, a kapuban pedig azonnal Polekszics váltotta.

A debreceniek az egész találkozón nagy fölényben futballoztak, a Paks egyáltalán nem jelentett veszélyt a vendégek kapujára. A Loki számos helyzetet dolgozott ki, de sokszor "túljátszotta" a lehetőségeket, így be kellett érnie az egygólos sikerrel, pedig nagyobb arányban is nyerhetett volna.


Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×