eur:
389.62
usd:
363.58
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Bodnár a Barcát vagy a Realt szeretné ellenfélnek

A Bajnokok Ligája csoportkörében nagyon erős, nehéz meccsek várnak a csapatra, de helyt kell állni - mondta az InfoRádiónak Bodnár László, a Debrecen válogatott labdarúgója. A védő kiemelte, ha választani lehetne, akkor a Barcelona vagy a Real Madrid ellen játszana legszívesebben a csoportkörben.

Azért igazoltam haza, hogy a Debrecennel bekerüljek a Bajnokok Ligája csoportkörébe, elmondhatatlanul jó érzés, hogy ez sikerült - mondta az InfoRádiónak a Levszki elleni selejtező lefújása után Bodnár László. A válogatott hátvéd szerint a főtáblán nagyon erős és nehéz meccsek várnak a csapatra, de helyt kell állni.


Bodnár László a Dinamo Kijevvel már szerepelt a BL-ben, így számára nem lesz újdonság a felhajtás és a légkör, de úgy véli, a Loki fiataljainak teljesen más érzésre kell felkészülni, ugyanis a legnagyobb élmény ebben a sorozatban futballozni.

A Salzburgtól a nyáron érkezett labdarúgó azt mondta, magabiztosan lépett túl a Levszkin a DVSC, a bolgárok nem tudtak mit kezdeni velük. A válogatott játékost azt ugyanakkor sajnálta, hogy volt klubja, a Salzburg nem jutott a főtáblára, miután a Maccabi Haifa búcsúztatta.



Bodnár László hangsúlyozta: legszívesebben a Barcelona vagy a Real Madrid ellen lépne pályára, mert a két spanyol óriás a kedvenc csapata.

Az eltiltását kedden letöltő Kiss Zoltán is a katalánokkal találkozna szívesen, de akkor sem lenne szomorú, ha a Milannal sorsolnák össze a Lokit csütörtökön.

Kósa: A siker hitet ad

A mérkőzést a helyszínen tekintette meg a klubban résztulajdonos debreceni önkormányzat első embere, Kósa Lajos is. A polgármester azt mondta: tíz év szívós munkájával sikerült elérni, hogy a klub bekerüljön a BL-csoportkörbe. Hozzátette: Szima Gábor többségi tulajdonossal nosztalgiáztak is, hiszen éppen tíz éve vették át a csődbe jutott klubot.

Kósa Lajos szerint a Loki példája mutatja, hogy sokat kell dolgozni, és annak meg is lesz az eredménye, ez a mostani siker pedig hitet ad a folytatáshoz.

A polgármester szerint a DVSC menetelése nem csupán a klubnak és a városnak, hanem az egész magyar labdarúgásnak is jó, hiszen az UEFA rangsorában is feljebb értékeli az országot, ami a következő idényben megkönnyítheti más nemzetközi kupaindulók dolgát. Fontos lenne, hogy más csapatok is sikereket érjenek el, az tenne jót nekünk is, ha lenne három-négy olyan csapat idehaza, melyekkel mindig éles, nemzetközi szintű összecsapásokat játszhatnánk - tette hozzá.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×