eur:
389.13
usd:
363.06
bux:
68036.05
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Váratlan vereséggel kezdtek női kosárlabdázóink az EB-n

Váratlan vereséggel kezdte meg szereplését a magyar válogatott a női kosárlabda Európa-bajnokságon, miután vasárnap kikapott az esélytelenebbnek tartott görögöktől a lettországi Liepajában.

A mérkőzés végeredménye: Görögország-Magyarország 59-43 (16-4, 18-8, 10-20, 15-11).

Legjobb dobók: Malci 19, Kalcidu 19, Kalencu 9, illetve Fegyverneky 11, Vajda 9, Bujdosó 7, Vida 7.

Rátgéber László szövetségi kapitány nyilatkozata: "Gyengén kezdtünk, aztán a második félidőben már jobban kiütközött a küzdőszellem, de kevés kosarat dobó emberünk volt. A bírókkal most nem szeretnék foglalkozni, ahhoz hosszabb idő kellene. Tény, hogy nem mi leszünk a favoritok a lettek ellen."

Vajda Anna: "Nagyon megfogtak a gyorsan kapott hibák, mert utána nem tudtam a kellő keménységgel védekezni. El vagyunk keseredve, de ez nem a világ vége. Nem azért jöttünk, hogy mindenki elverjen bennünket, továbbra is tovább akarunk jutni a középdöntőbe. Ma ijedten játszottunk, egyébként így kezdtük tavaly a selejtezősorozatot is."

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×