eur:
395.98
usd:
354.64
bux:
0
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Három labdarúgóval erősítené meg a Chelsea-t Ancelotti

Három labdarúgót igazolna Carlo Ancelotti, ha őt nevezik ki a Chelsea labdarúgó-csapatának menedzserévé. Egyes értesülések szerint az olasz tréner már előszerződést kötött a londoniakkal.

Az Aston Villában szereplő Ashley Young volt az idény egyik felfedezettje, a 23 éves szélső a legjobb fiatalnak járó díjat is megkapta. A válogatottba is bekerülő labdarúgót 20 millió font körüli összegért szerezhetné meg a Chelsea. Ancelotti úgy véli, a londoniaknak szükségük van a gyors, jól cselező labdarúgóra, aki a következő idényre felépülő Joe Cole-lal remek páros alkothatna.

Szintén a kiszemeltek között van a CSZKA Moszkva orosz válogatott labdarúgója, Jurij Zsirkov, akinek leigazolását a jelenlegi menedzser, a nyáron távozó Guus Hiddink is támogatja. Zsirkov a védelem és a középpálya szélén is képes játszani.

Ha a két igazolás létrejön, várhatóan Salomon Kalounak és Florent Maloudának kell távoznia a Chelsea-től.

A The Daily Telegraph számolt be arról szerdán, hogy Ancelotti már előszerződést kötött a Chelsea-vel, ám Adriano Galliani, a Milan ügyvezetője ezt cáfolta, és kiemelte, a következő évben is az olasz tréner ül a piros-feketék kispadján.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×