eur:
389.53
usd:
361.87
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Hiába ígért gólokat, Manchesterben nem kérnek Ronaldóból

Bár maga Ronaldo is azt állította, a Manchester City labdarúgó-csapata érdeklődik iránta, a klub cáfolta, hogy le akarja igazolni a súlyos sérülése után lábadozó brazil világsztárt.

A 31 éves aranylabdás csatár azt állította, a manchesteri egyesülettől kapta a legjobb ajánlatot, és szívesen szerepelne az angol gárdában Robinho mellett.

"Mi együtt több mint 50 gólt szereznénk. Tetszett az a terv, amit a vezetők felvázolt. Azt akarják, hogy a City legyen a legjobb csapat a világon, és biztos vagyok benne, hogy ebben segíthetnék" - nyilatkozta Ronaldo.

A Manchester City ugyanakkor hivatalosan is cáfolta, hogy le akarja igazolni a brazil csatárt. A klub szóvivője elismerte, hogy korábban valóban érdeklődtek a 31 éves támadó iránt, tárgyaltak is Ronaldo képviselőivel, azonban végül úgy döntöttek, nincs szükségük a lábadozó és a legutóbbi képek szerint még igencsak túlsúlyos csatárra.

Ronaldo februárban sérült meg még a Milan futballistájaként, és az év végére jósolják visszatérését. A nyáron azonban lejárt szerződése a milánóiaknál, és ezt nem hosszabbították meg, így egyelőre csapat nélkül van, és a Flamengóval készül.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×