eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Talmácsi lemaradt a dobogóról Brnóban

Talmácsi Gábor negyedik lett a 125 köbcentiméteresek versenyében gyorsaságimotoros-világbajnokság csehországi futamán. A győzelmet Stefan Bradl szerezte meg.

A viadalt a német Stefan Bradl nyerte, a vb-pontversenyben éllovas francia Mike di Meglio lett a második és a spanyol Joan Olive a harmadik. Bradl élete első futamgyőzelmét szerezte meg és Talmácsit megelőzve a harmadik a pontversenyben.

A negyedik helyről startoló brit Bradley Smith egy remek manőverrel az élre vágott, a pole pozícióból induló Talmácsi is viszonylag jól kapta el a rajtot, csak egy helyet csúszott vissza.

Egy rövid ideig Bradl volt az élen, majd a harmadik kör végén Talmácsi vette át a vezetést, ám ő is csak pillanatokig tudta megőrizni vezető pozícióját, mert a Bradl visszaelőzte. A harmadik helyen a spanyol Nicolas Terol robogott.

Féltávnál továbbra is Bradl vezetett, mögötte Terol, a magyar pedig a harmadik volt, ám kilenc körrel a zárás előtt ismét feljött a második helyre.

Öt körrel a leintés előtt Talmácsi visszacsúszott a negyedik pozícióba, az első helyen továbbra is Bradl száguldott, mögötte pedig di Meglio következett.

Két körrel később azonban már a harmadik volt a magyar versenyző, miután sikerült előznie Olivet. A spanyol azonban nem hagyta magát, az utolsó körben visszaelőzött, a magyar mindent megpróbált, de már nem sikerült megszereznie a képzeletbeli dobogó harmadik helyét.

Címlapról ajánljuk
Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Sokkal több a megműveletlen hazai szőlőterület, mint a korábbi években. A probléma mára a nagy hagyományokkal és presztízzsel rendelkező borvidékeket is elérte. Az Agrárszektor főszerkesztője azt mondta az InfoRádióban, hogy folyamatosan romlik a munkaerő minősége is, miközben egyre több gazdaság veszteséges, így valószínűleg nehéz évek várnak a magyar borágazatra.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×