eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Nem sikerült az éremszerzés a tőrözőknek

A negyedik helyen végzett a Knapek Edina, Mohamed Aida, Ujlaky Virginie, Varga Gabriella összeállítású magyar női tőrcsapat a pekingi olimpián, ugyanis a bronzmeccsen 32-23-ra kikapott az olaszoktól.

Az elődöntő után Knapeket Ujlaky váltotta, de az első párban nem tudott tust elérni Salvatori ellen, az olaszok 3-0-ra nyertek. Az egyéniben olimpiai bajnok Vezzali tovább növelte az előnyt Varga ellen, míg Mohamed egálra hozta asszóját, így három pár után 10-4-re vezettek az olaszok.

Salvatori Varga ellen is győzött, majd Ujlaky 5-2-re verte Granbassit, de az előny továbbra is az olaszoknál volt. Vezzali 4-2-re hozta a Mohamed elleni három percet, ezt követően Varga hozta vissza a reményeket, mert legyőzte Granbassit, és három tust dolgozott le a hátrányból.

Az elődöntőben szenzációsan, de végül eredménytelenül hajrázó Mohamed SAlvatoritól is kikapott, míg az utolsó párban Ujlaky bátran vívott Vezzali ellen, de az olasz rutinosan megőrizte az előnyt.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×