eur:
395.08
usd:
370.9
bux:
65135.27
2024. április 19. péntek Emma

Real-mezzel kedveskedtek Ronaldónak Manchesterben

A Manchester United vicces kedvű labdarúgói egy Real Madrid-mezzel várták a klubhoz a héten visszatérő Cristiano Ronaldót.

A napokban dőlt el, hogy Cristiano Ronaldo nem hagyja el a Manchester Unitedet, noha korábban maga hangoztatta: szívesen játszana a Real Madridban. A portugál klasszis végül a maradás mellett döntött, és csapattársai furcsa módon adták tudtára, örülnek annak, hogy Manchesterben marad.

A társak egy 7-es számú, Ronaldo felirattal ellátott hófehér Real-mezt csináltattak, ám a számot és a nevet egy nagy x-szel húzták át. A mezt az egyik edzés előtt átadták a portugál sztárnak, ezzel jelezve, hogy mennyire ragaszkodnak hozzá.

"Ez volt a legjobb módja, hogy lezárják a távozásával kapcsolatos spekulációkat" - mondta a klub egyik alkalmazottja, aki szerint Ronaldo is jól szórakozott a viccen.

A portugál klasszis esetleges klubváltása hosszú heteken témát szolgáltatott a világsajtónak. A 23 éves szélső maga jelentette ki, hogy kipróbálná magát a Realban, de végül Sir Alex Ferguson rábeszélte arra, maradjon a Unitednél.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×