eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Bodrogi feladta a mezőnyversenyt

Feladta az országúti kerékpárosok mezőnyversenyét Bodrogi László a pekingi olimpián.

A magyar versenyző inkább a szerdai időfutamot szem előtt tartva ismerkedett "élesben" a pályával.

Bodrogi László sokáig egy szökevénycsoporttal tartott, majd a kínai Nagy Falnál kialakított pályarészen még köröket ment, majd feladta a küzdelmet.

"Ez nagyon kemény volt a magas páratartalom miatt. Ilyen időben rendkívül nehéz versenyezni. A rajt előtt még nem döntöttem el, hogy egy vagy két kört menjek, végül csak egyet tettem meg, hogy friss maradjak a szerdai időfutamra. Azt hiszem, a következő körben is kiálltak páran" - mondta Bodrogi László az olimpiai sajtószolgálatnak.

A magyar kerekes erőssége eyértelműen az egyéni időfutam, amelyben a tavalyi vébén - minden idők legjobb magyar eredményét produkálva - ezüstérmet szerzett.

Címlapról ajánljuk
Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×